Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za clanak..ponos turije i lukavca nasa ljepotica..
Ozrenskim četnicima kad spomeneš Turija želudac im se okreće.Ni u jednom ratu nisu uspjeli ući,a uvijek je bila prvi bedem odbrane.U zadnjem ratu su je uzorali tenkovima i haubicama,ali nisu ušli.E,na kraju smo ih napurili do po Ozrena,do kraljice.
Ti što si se napurio u 22.7% ne baljegaj po Kljixu
Svaka čast Klix ekipi na reportaži.
Ima odličan riblji restoran u Turiji. Bolji od onog 'čuvenog' u Priluku koji je nekada u birvaktile bio dobar.
Veze s vezom ti nemas sta je dobar restoran i to riblji, osebito sto su ljudi ustali nakvu ljepotu prirodnu
Blatnjav i neuredan parking sramotno malog kapaciteta, prilaz restoranu užas. Ne mogu nenu odvesti koja se otežano kreće. Jelo čekaš 200 godina iako nije gužva. Puši se u zatvorenom. Jedino je osoblje ljubazno, svaka čast za profesionalizam. U Priluku ogroman parking, širina, prostranost, šadrvani... Želim svima uspjeh, ali kritiku treba prihvatiti kao pozitivnu stvar i popraviti što se može.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)