Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😍 Sarajevo ljubavi moja 😍
vece su sanse u sarajevu naletit na rahmetli brus lia nego na sarajliju...
@hepekvizija gradska raja aj mojne tisra
rajko vasicu propustili ste sansu da nas sve istrijebite. nikad vise necete imati priliku. olimpijski grade sretan ti rodjendan.
Ostani tu gdje jesi, u mome srcu na istoj adresi. Da te mogu uvijek naći, da ti kažem koliko mi tvoja ljubav znači. 😘🧚‍♀️💚⭐️🌙
😘😘🧚‍♀️💚💚⭐️🌙😊😊
Ne volim kad se turizam propagira na našim portalima. Ne volim kad Sarajevo pucaju sa 500.hilada turista u gradu gdje gravitira pola miliona ljudi. Al kada se sve zbroji, šta fali Sarajevu u odnnosu na gradove Europe istog gabarita. Ništa. Sve ima, samo je šarmantnije, brže i životopisnije. Ima još mnogo potrebno je samo promovisat.
Sve smrdi na mantije i luk
Ta će Beograd i Zagreb, jesu veći gradovi, ali nemaju ovako lijepu i posebnu čaršiju.
Zima proljetna sad ljeto sta ce biti u julu tek
Danas u jerusalimu vidimo da Cioniste pred crkvama i đamijama na ulazu stoji policija i vojska sa dugim cjevima i rucnim bacacima. Sto znaci da nemogu uci vjernnici bez njihovog odobrenja. Dok u sarajevu toga nema odnosno slobodni grad za sve religije u cjele BiH. Isto tako cujemo ove vlaje kako pricaju da je samo u bosni 23% slobodna teritorija ostalo je sjeverni santinel i amazonska plemena.
Učite ljude oko sebe da se kreću desnom stranom a ne da se sudaraju ko stoka.
Ova bucka na fotki 7 iz Engleske 100%
Prelijepo Sarajeva,poseban grad ima tu dušu.Svi Europski gradovi su tako nestvarni,i nemaju tu čar kao Sarajevo.Sarajevo i Mostar su najljepši gradovi u BiH.
Valjda se kod nas kaze Evvvvvvropski a ne sa uuuuu...
Uživajte ljudi. Treba ignorisati ove bolesnike što srljaju u sukob, kako bi sačuvali svoje bogatstvo. Laju na Sarajevo a u njemu zarađuju hljeb.
Neka naroda! Neka vide cetalji sta znaci biti civilizovan covjek. Proslava grada ko je organizovao treba orden grada dati. Igra, kolo, nos ja, it'd. A ona sekta izvodi policiju, transporter, it'd. A nisu ili Jesu svjesni sta ih ceka u drugom moguce poluvremenu. Sretan nam dan grada Sarajeva
I onda kažu narod iselilo 🙃
u njemackoj je bajram radni.. mozda dijaspora iz arabije.
Logicno kad se citava BiH preselila u Sarajevo zato ima naroda....