Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu zemlju imamo majko milaaa😍💙. Da valjamo gradili bi je zajedno a ne rusili, zagadivali, pluvali po njoj.
Paa ko ti brani da je gradis? Da bi je gradio, treba ruke nazuljat.. A svi bi ovdje u politiku i guzovace kakve
Da mi je vlast 5 minuta.. Sve bi ja vas isprebijo.. I to je to, reforme zacrsene
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fakat ljepotom oduzima dah
Lijepa nasa Bosna i Hercegovina.
U srednjem vijeku to je bio glavni grad Hrvatske
Molim da ovi koji kazu da je Jajce devastirano, poruseno ne lupaju, nemate blage veze, zivim tu, posljednji par godina se bukvalno rovi na sve strane, da nije korone gdje bi bio kraj.
Vala, nisu ni pogrijesili, prelijepo.
Pa i jest među najljepšim u svijetu.
E moj narode, nije ni cudo sto Enis Beslagic i Tarik Filipovic zive od pricanja viceve o nama. Kad covjek pogleda ove snimke, rekao bi da nema ljepse mjesto na svijetu. Ali stvarnost je mnogo drugacija. Vodopad je nakon “sanacije” bolje reci devastacije skracen za 4 metra, tvrdjava se urusava, odmah ispod nje se gaji povrce, ulice u Jajcu devastirane……Jedino sto je pozitivno je sto su Bosnjaci vecina u njemu. I bice sve vise i vise.
U kalvom raju mi zivimo nismo svjesni. Steta sto smo fuj ko ljudi...
Lijepa nasa Bosna i Hercegovina.
etnicko ocisceno od srba, crkva zapaljena! Fasisti
Da li je dotični upoznao jajčane?!😂
Ponosan sam !
ne samo Jajce vec i Bihac i Bosanska Krupa su prelijepi..Sarajevo je obicna prrrdian bara u kome seljaci grade i raspordaju, dozvoljava se divlja gradjnja, dozvolja se urbicid tibra, miljacka, visoki ruzni soliteri..od krajine bi moglu dosta uciti i tamo su ljudi zivjeli i zive pa opet cuvaju grad i zelenilo, rijeke..
prelijepe slike :)
@dd33 Prijatelju isti RAK prozima sve druge strukture u nasem drustvu.Unistiti ovaj sistem, stvoriti novi i krenuti sa obrazovanjem djece.Rezultat tek za 20g, ali pomake cemo vidjati svaki dan.Svako dobro i sretno nam u ovoj godini 'Srecko-Poljine2021'
Prošle godine umjesto na more odem u Jajce. Nikada se u životu onako psihički nisam odmorio. To tišina, voda, ptice. Hvala koroni, da nije nje ne bi uživao u ljepotama jedine i prelijepe Republike Bosne i Hercegovine.
Iskoristio bih priliku da pozdravim Dzenu iz Jajca :) Taj kada navrne zicu na akustari vibrira vodopad :D Dzeno, Care ! :)))