Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovakvim stavom ima problem 90% žena današnjice. Imaju preveliko mišljenje o sebi, a kad dođu tridesete padnu u depru a muškarci koji su im do tada bili dostupni ali nevidljivi su već oformili svoje porodice.
I na kraju isti ti muskarci su oformili porodice s nekim rugobama koje se zdendaju kad rode dijete 20kg viska i ne lice ni na sta. Not good. Ni jedno ni drugo
@planeta27 pa jbg druze pokusaju kod ovih ljepsih i kad ne prodje predju na rugobe, bolje i to nego suha ku.ca ostat
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije AI, al jeste photoshop
slike izgledaju ona ne ona zna sta radi i kako da dodje do popularnosti
Samopouzdanje i samodopadljivost je obrnuto proporcionalno s pameću!
Džejla Ramović je od nje ljepša 10x.
ma bolja u bingu he heee
a kakve su u amku🤔
konzum da ne spominjem, niza liga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napravio je umjetni racku...
Dzaba joj sve kad u Dubaiu arapi za par hiljada dolara seru po njoj...vise puta sedmicno
izvanredna ali beba za beluci.
dobra brate , lijepa
Ljepšu cu vidjeti u Parlamentu na Č. Vili i Argeliniju na Malti.
Ebo vas izgled vise, zasto danas 99% zena misli da je bitno samo da dobro izgledaju, utegne se u teretani sto moze svako i digne nos ona je sad kao nedodirljiva, idi u pm radi nesto u zivotu, bildaj mozak malo
Jedne prilike sam u photoshopu fitnes instruktorici rekonstruisao struk,izbrisao podocnjake,popeglao lice,istakao usne i da ne nabrajam....da bi ona nakon toga rekla :"Da,to sam ja."....tad sam shvatio da photoshop nije alat za zene,a njihova percepcija vlastite ljepote iskrivljena, nekad smatraju da su ljepse nego sto jesu,a cesce smatraju da su ruznije.Ovo nije kritika,nego samo zapazanje.
Dobra bas bas dobra 😋
Ova bi kod nas u prosječne spala, ko je nafurao?da ti vidis kakvih ljepotica ima....
100% svi u pravu. I ti, i ljudi i komputeri,, svi. All svi dobra, gori zemlja
Ljepuškasta jest, ali ne toliko koliko misli. To je zapravo rezultat previse muskih komplimenata, pa se umislila i uobrazila. Zato nemojte biti pacenici i pumpat im ego.
A musko kad zagori dat ce i ovci kompliment samo da ga usteka, a zenska naivna konta da je ona njemu nesto posebno