Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mačke su super, vole kao i psi samo što ne pokazuju često :D
@Mojnemene1, uvijek te usrece kada si tuzan, i naprave ti drustvo kada ti je dosadno.....
Macka je prelijepa.Ni u jednoj vjeri nije dozvoljeno ubijanje zivotinja.Pogotovo macaka i pasa.Samo sto novokomponovani vjernici svete knjige tumace kako njima odgovara.A blage veze nemaju sto u njima pise.
Sta ti znaci "novokomponovani"? Klasična priča Bošnje, produkta pedesetogodišnjeg "ribanja" moždanih vijuga...
Obozavam kad mi lupate minuse za istinu i kad vidite da je prorok gledajuci macku mislio da je ona najcisca zivotinja a u stvari jedna od najprljaviji koja svojom bakterijom moze otrovati covjeka . ali zato postoji tableta da unisti te bakyerije :D
A tek kad se protegne.
Jest nafurana
Jel muslimanka? 🙃
Ovdje svega ima misljenja ajeti neki itd. Ali macki svejedno sta je crkva dzamija musej..bitno je njoj da je toplo i duho.. ogledalo neka vam bude ta macka svima radikalcima na vjerskoj strani.
Kao neko ko je član udruženja za zaštitu životinja mogu reći da su najveći mrzitelji pasa pobornici EX YU režima gdje su se psi ubijali.Nažalost ubijaju se i danas i to na najbrutalnije načine.Muslimani(pravi) možda ne dozvoljavaju boravak psa u kući, ali se ne iživljavaju zbog tog na njima.Zakonski se do nedavno uspavljivao određeni broj životinja.Turci, koji su većinom muslimani, paze sve životinje stoga ja podržavam sve dobre ljude i ne vraćam se u prošlost koja je tamna.
Mačke su zakon ❤️
@J24 PA DEBILI STO ZIVIS S LJUDIMA ONA MAJMUNE I KUCAS.. ZIVI SA ZIVOTINJAMA IDIOTE..
AJA SOFIJA JE SRPSKA DZAMIJA O NJOJ CE SE OJEVATI JUNASKE PJESME PA LAZAR TODOROVUC JU JE OSVOJIO SVI ZDE VI SRBI
Gdje je ona: tamo il' vamo?
Inšallah da obavim namaz u ovoj prelijepoj našoj dzamiji. Molim Uzvišenog Allaha da sultanu Mehmedu Osvajaču podari lijepi Džennet.
mačak Gil će biti deložiran uskoro... je suis Gil
E jest zapišala i kakila u svakom ćošku mogu zamislit
Muski to rade.
Eto pogledaj kako je to uradila majmune neuki. https://youtu.be/L873UILnUZI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi mace sto ima Dormeo krevet.
Mogli ste i psa udomiti tamo. Ah,da,muslimani ne vole pse,samo macke
@fbUser1593172510 ja koliko znam krscani su u srednjem vijeku razapinjali macke smarajuci ih sotoninim stvorenjima...a vi ste tada samo bili neuki, prljavi, kugavi, divljaci
@fbUser1593172510 nevolimo ni vlahe pa vas nećemo udomiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)