Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kur’ an nek ti bude najbolji drug, svjetlost Islama nek ti obasja put, meleki nek ti budu vjerni cuvari i nek ti Allah sve sto zelis podari.. Bajram Mubarek Olsun!
Allar razi olsun i tebi bajrambarecola
Jest ahaah Pa kad napadne plivača biče e mi mislili da je onaj što jede planktone😄
a sa druge strane na brdovitom Balkanu, u glavama srednji vijek.
Nikad mi nece biti jasno sto je jedna konzerva tune 3-5 KM a iz jedne tune moš napraviti 100 konzervi... Ispadaju losos, bakalar, brancin i sl tŕšljuga za tunu.
Pa kontam ono, mala sardina, za konzervu ulovis 7-8komada. Ulovis jednu tunu i imas dvocifren broj konzervi. U čemu je caka? 🤔
Ukusnija, veca potraznja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)