Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je svake životinje, lićno kupim i hranim mace u naselju to radite, mnogo je humanije i bolje dok su žive. Ovo reklamiranje političara uuu mural e čuj čega se dosjetio, ma daj zaista nema smisla, kupiš konzervu i nahrani životinju gospodo nesposobni vječnici.
bolji je od 99% drzavnih uhljeba...opljackase drzavu od kako su sisli sa rodnih planina gudura i vukoyebina...
A sto ga ne udomi jaro ako ti je ljubav tolika da mu hoces spomenik dici?
Neko je gledao Hachiko... 🙄
Ljudi bolan de uozbiljite se… kakav spomenik cuki?!
Medo bio si nas ponos i dika, djeci 'zeljena' igracka. Nije prosao dan da tvoj 'AV' nije uljepsao nas dan. Kad skocis smjesan si, kad dahces smjesan, a kad se priblizis srce ti je puno 'zarazne' ljubavi. 'Medo' ma koliko ti bio gladan, zedan, ponizen i uvrijedjen uvijek si imao podignutu glavu i puno srce za svakog. Bio si nam svjetlo u beskrajnoj tami.
Boze ti mene sacuvaj 😂
Ovaj narod nije normalan
MaŠalah, Ahmo druže
Gospon' Kosovac, odriješi vlastiti novčanik pa diži spomenik u svom dvorištu i crtaj murale po svojoj kući. Javni nnovac zaboravi.
Pas je teturao izleta pred auta. Niko ga nije pazio i ssd nesto glume
Nekako mi nije jasno: Ako su ga toliko voljeli, zašta ga niko nije udomio!?
Tačno, barem kada je ostario. Nije lako na ulici, na +40 i -20C. I na kraju ga udario automobil. Ali, nemoj tako, svi su ga voljeli, on je simbol Grbavice (sarkazam). Ovu energiju i pare potrosite na udomljavanje lutalica sa Grbavice, da ne bude neki novi Medo pod tockovima...
I jos jedna stvar... neka onda ti isti vijecnici pokrenu pitanje otvaranja azila na Općini, ali bas nekog lijepog, koji ce imati trajno finansiranje i posveceno osoblje koje voli zivotinje. Ili neka izdvoji novac za kastraciju ulicnih pasa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kontam da je bio divan pas, ali mislim da nije bas kandidat za spomenik. Bacanje para, a toliko pasa na ulici koji i dalje trebaju pomoc
Znas u cemu je stvar. Nemozes naci nista na internetu da nece biti konspirirano, srozano, negirano ma koliko bilo tacno ili netacno. Ja koji neznam situaciju cuke vidim ako nista mali tracak svjetla u ljudska srca u ovom danasnjem 'krutom svemiru'. Danas inace za koliko-toliko 'iskrene ljude' kao ja divna je stvar vidjet nesto sto unese toplinu u srce. Kad pricas o parama ulozenim u spomenik, isti ce donjeti puno para.
Spomenik cuki, od šake do lakta nevidljivim herojima.
Dok RVI kopa po kontejnerima...aferim.
Ne mogu vam se načuditi, zar postoje tolike budale.
Jel ovo onaj isti vijećnik što je rekao da će problem na trasi Južne longitudinale biti riješen sa kružnim tokom gdje će dio kod zgrade (koja je trebala biti srušena) biti nešto malo uži i da će se riješiti čep? Ne znam šta je besmislenije od ovo dvoje.
maa jestel realniiiiii..ebo vas ker