Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da smo pametni I mi bi testirali janjad
Vidim jede mi pujdo stari hljeb ko da je biftek, garant je izgubio okus, mada je uvijek takav kad ga zaboravim nahraniti par dana
Jedu mnogo govna ovi azijci.... Stalno traze neku zivotinju ne bi li je okrivili za virus, a u stvari najvece zivotinej su samo Azijci. Odron ove planete.
Pa kad su papaja i koza pozitivne na tesu sto nebi psi i macke
kina fašira pse i macke
@Odojak reci mi nesto novo
Svakako ćenih pojesti. Pa daj da ih malo izmučimo prije serviranja. Poganćori
De i kerovima stavite maske i vakcinu bocnite.. bem ti vise preseravanje da oce vise kraj ove "pandemije" .. smorila brate dragi.
@sehra a nije to, nego sta ako postoje zarazeni kucni ljubimci i prenose na covjeka a covjecanstvo toga nije ni svjesno pa prema tome bolje provjeriti i uvjeriti se. Tako ce biti sigurni. Pa ako je istina da je od sismisa krenulo sve eto ti, vidis da je od zivotinje poteklo. Pametan je ovo potez kad skontas, za svaki slucaj neka testiraju.
Testiraju se prije jela
Besposlen pop i kobile krsti.