Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svašta .Jel ovo ozbiljno ? Jel ima više golubova ili svraka. Ugasite portal ,pretjerali ste.
sta se imate 'pitati' oko tog trivijalnog problema. jednostavno prebrojite sve pse i sve macke. uporedite ta dva broja. jednostavno je.
joj zurnalistike sunce ti ebem, u sta se pretvori ovaj klix
samo na klixu clanak od bukvalno 3 recenice, od koje je jedna ova: "ukupan broj pasa i mačaka na svijetu se približava stotinama miliona za svaku vrstu." obrisite clanak, pa napisite ponovo :)
obrisite i pravicemo se da se nije nikad desilo…
Znam kod nas da se ne jb samo kada su veljace. Rade citavu godinu. Prije je bilo zna se kada su veljace I to je to. A sada da bog Mili sacuva. Nedaju svu noc zaspati