Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepša si kada na krevetu ležiš i skrivaš pomalo ono što već slutim znam igraš se malo, nećeš ti da bježiš ostajem bez reči, gledam te i ćutim......laka ti noć.
💚💚🧚‍♀️🐉💚💚
E što ovi sa Klix mogu naci fotografiju za naslov to nemer niko "Eto nek ima 9na telefon u ruci" to ce uciniti vezu sigurno puno boljom
Kako je lijepo sve ovo napisati. Sve bi to tako lijepo bilo kad bi jedni druge htjeli da slušamo, razgovaramo, ne gledamo da bude samo nama dobro, itd. Ja se samo pitam da li su ovi svi psiholozi sretni u životu, S obzirom da uvijek nama daju savjete šta da uradimo, kod njih bi trebalo da bude to sve med i mlijeko.
@doni2018 Kod mehaničara auto najgore.
Prestati nositi dronjave gace za pocetak !!!
@gooUser1609592496 To je baš humoristično i podstrekuje na smijeh :-)
Koju vezu druze ne znam vise ni sta je to
Frajer odusevljen soljom caja? Eto kakva mu je zena.
@flongizenze vala baš. 😹
Samo neka ne silaze sa kreveta i veza će biti u najboljem redu
Ne prekidaj zenu kad suti!!
Samo je zena u stanju zvocat dva sata i na kraju reci:, 'ja zaista nemam rijeci'