Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je jednom biti u vezi pa da vidim kako je to, ovako znam samo iz prica
Ha ha sve od navedenog i jos se moze dopisati. Ali ovo za zabavu me bas nasmijalo 😂. Koja zabava sestro slatka, crni humor, zabavna ko pogrebna povorka, ruzna ne da gledat u se, a umisljena da je riba i pol. Takvu umisljenost bez pokrica ne bih vidio nju da nisam ozenio. Da je bar u krevetu prosjek, pa neka nije simpaticna, ovako evo me sakrio se u sobu pisem po klixu, umoran ko fol, trpim da u wc idem, vidjecu je u prolazu.
Evo isao u wc, pa priheftajte i ovo: skrivanje iza karijere kako bi se izbjegle kucne i sve druge obaveze. Vidim je opet za laptopom kao kucka, ona nesto radi, a krpe u ruke ne uzima, narucuje gospoja dostave, nekad kolac za instagram, zenska vidjelo nije.
Ali zato Allah dz.s pošalje evlade ,koji razbijaju nesuglasice parovima
Ne date mu daljinski upravljač u ruke...bla bla