Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upoznao se sa suprugom preko Fb još 2016.Vec smo 4 godine u sretnom braku i imamo cerkicu od 2 godine.Zbog nje sam nakon 30 godina ostavio Bugojno i odselio se u Bihac.Sasvim slučajno je cuo na Radiju FBih i pronasao na Fb i eto ga.Bogu hvala na braku jedinome ispravnom putu.Pozzz svima.
Fake news
ljepotica birala birala kroz zivot, niko je nije vrijedan bio, ona je lijepa, cuvala se, cuvala i cuvala iako ni one ne znaju za sta. Trazi momka/muza Boga moli da ga ne nadje. Zato sada 30+ s mackom zivi i place svaki dan u dubini svoje duse. Karma vrati sve.
@gooUser1601983729 Čekaju bogataša da se udome na gotovo
ljepsa = zahtjevnija. ruznija = skromnija
totalna glupost, nidje veze
Samo uzivo, ovo online je sve glupost
Koja se aplikacija najvise koristi u bih?