Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih dodao još jedno: recite im koliko imate na računu već na prvom izlasku, žene vole i to da znaju.
Mogli ste sve ovo u dvije rečenice. Žene vole ili mangupe ili one sa dubokim džepom. Prve su obično fine, a ove druge sponzoruše.
Tvoje je samo ono što pogledom možeš obuhvatiti, uhom čuti, rukama zagrliti. I ono što nosiš u srcu i kriješ u duši. Reklo bi se, malo. Ali, sasvim dovoljno za tvoj život. I tvoj svijet.....Nevažno je kome na javi pripadaš, već kome u snovima odlaziš.....čekam te u njima .
💜💜😘🧚‍♀️🐉💜💜
Zvuči kao nabrajanje ponašanja djevojaka :)
Ovo je dosta subjektivna stvar, sta ko voli i sta i ko mu pase. Iz raznih razloga, biografskih. Bilo izgled bilo ostalo. I zavisi gdje si, u svijetu, i okoline, i kakvih opcija imas svakodnevno, i onda sta si mozes pruistiti, itd. Ko i mnoge stvari, volio bi i ja ici pecati negdje u Kanadu il Island cesto, 'prahne mi', ali...
Sta bi sa onom cuvenom, smislom za humor? To mi je jedan od aduta, pa jos kad spomenem dugu devetku. pisaju od smijeha
Djevojke žene ako ovo citate nama muškarcima smeta što na rukama imate prevelike nokte bilo umjetne ili da ste ih pustili u visine,znaci ne govorim da ne uređujete nokte nikako nego ih uredite normalno.Ne kažem ima i onih fetiš bolesnika koji to vole,ali sam ja djevojkama to uvijek sugerisao da bude prirdno kao i svojoj ženi.Ja svojim drugovima prijateljima iz zezanja kažem grebul vas puno žene i kažu stidno ne svaki da im to smeta al kako da joj kažem odma će se naljuti.
Nikad nisav volio vidjeti kilometarske nokte na djevojci, zeni to mi se je uvjek gadilo..
sve fulili. ovakve muske traze razvedenice kojima su desetine muskaraca prosle izmedju noga pa ostarile i hoce da se "smire" uz nekog hajvana, jer ih muski koji im se svidjaju vise ne zele. samo radite suprotno, necete fuliti, pogotovo ovo za higijenu.
Isto tako ni muskarci ne vole sve to. Pazite da ih ne otjerate.. 😂
Ako čitate savete ove vrste i pokušavate da ih implementirate u svoj odnos sa ženama, ženama to neće biti privlačno. Vi ste mlakonja koji nema svoj stav, samopouzdanje i muškost kojom će 'ozračiti' ženu, i sudbina vam je da još neko vreme posećujete sajtove za odrasle. Ali zube obavezno perite, to su vas lepo posavetovali.
Mlakonja je relativna stvar, mlakonja za tebe, nije mlakonja za mene, nisu zene sve iste, tako definicija mlakonje nemoze se isto primjeniti...
Izgleda da nemamo isti target, pa je zbog toga došlo do mimoilaženja u stavu, Roke.
Puno toga ni mi ne volimo kod žena
Puno toga? Jesi ti siguran da uopšte voliš žene, kao takve? 🤔
Žene naročito ne vole tonje koje pišu ovakve tekstove. Inače, žene vole umjetnike lažove. Ne one obične lažovčine. Umjetnik u laganju ih napaljuje je i njima laž u krvi, tj hormonima.
Članak za prvačiće
Danasnje Zene..No Comment
Ženske navike koje muškarcima smetaju:1Kad nas privuku daju do znanja da mi dođemo a u tom se trenutku pojavi neko bolji pa kažu ništa imam dejt sa onim svojim.2Nabacuju nam neke djevojke s manom ko vid zafrkancije.3Nalaze mane na tijelu i licu s podsmjehom.4 Flertuje sa svima pred nama i sa onim najvecim ološem.5Ne volimo tetovaže FUJJ kad vidimo na ženi(Odgoj).6 Govori o svom bivšem kakav je bio.Zato je danas sve manje svadbi i sve više razvoda jer su žene postale GLAVA KUCE.
Ništa ovo, poslušati savjet dr.Miroljuba.