Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dob koja budala moras biti da pricas lose tamo nekom o svom/svojoj muzu/zeni, to je za mene debilizam, iako ima nesto suti.
Pomozi, operi suđe, nahrani i presvuci dijete, usisaj, saperi svoje čarape, uradi nešto bez da jedno drugom stalno ponavljate, nego usput, poljubite se bez traženja povoda. Nema tu neke filozofije
@jusuf.jusic.940 Pomozi, operi suđe, nahrani i presvuci dijete, usisaj,..nije ti to sex ili tebe tako handri.
Znaš li da si sve moje? Sve ono o čemu pišem? Čemu se nadam i kome se molim? Razlog zbog kojeg postojim i dišem? Da li znaš da si najdivniji stih moje životne pjesme? Moja najljepša rima? Moja balada o ljubavi i sreći? Sve ono što je srce oduvijek htjelo da ima......
😔
💜💜🧚‍♀️🐉💜💜
Samo "čvrst" može održati brak sretnim!
@gooUser1585896984 Naravno. Zato je sve veći broj razvoda u posljednje vrijeme čak i pored "čvrstog" jer to je najvažnija stavka braka.
Eto treba mi klix da mi to kaže 😃
A to da budes sretan zaboravi, nema srece na ovome svijetu, kakva mi je to sreca koju osjecam dan ili dva i onda se vrati realnost, nasa surova stvarnost, nema tu srece.
Penis bonus, pax in domus...
Naročito 1, 2, 4. Ostalo su samo spoljašni detalji. Ovo je objasnio duhovni učitelj Eckhart Tolle u knjizi Moć Sadašnjeg Trenutka (Power of Now). Imate na z-lib u pdf. Kao ne možete promijeniti partnera, a ni sebe, bitno je stvoriti prostor, i onda se dešava prava ljubav. Kloniti se misli, riječi, negativnosti...jer to niste vi, to je vaš ego.
Pa nismo un Danskoj , ko ce to finansirati!!
redovan sex i to je to