Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćutat ću da te volim Ćutat ću da te želim ćutat ću da te noćima sanjam: da te držim za ruku da te u snu grlim O svemu tome ću da ćutim Samo ću Svemir glasno da zamolim da mi te vrati.
😊😘😘❤️🧚‍♀️🐉❤️😘😘
😘❤️🧚‍♀️🐉❤️😉
Ma da normalan svjet bravooo bravooo ovo treba da javnost svaki dan promovise
A jesu se upalili komentatori iz rs mjesne zajednice 🤣🤣🤣
Dijelite/vodite ljubav, a ne ratove..Fakat, prekratko smo svi na ovom svijetu da trošimo i vrijeme i energiju na mržnju, ratove i slična sr**a..Simpa gesta, i ja im želim sve najljepše u zajedničkoj avanturi koja se zove život.
Prsten na desno ruci🤔 Taj obicaj je na drugoj strani Drine
Burma se nosi na lijevoj ruci, simbolika zbog srca koje se nalazi lijevo u grudnom košu
Burma na desnoj ruci je odlika grmalja kao i sat ako doticni nije harmonikas
Ovako to rade normalni ljudi. Žele jedni drugima dobro. Bez obzira koliko postaje 'trend' u viralnom svijetu, treba ga promovisati. Ili bilo kakvu drugu lijepu gestu. Treba da budu ispred nacionalističkih pjesama i nacionalističkih tuča. Vakat je da živimo normalno.
Sad sam bukvalno puko od smjeha rita ora inače albanka nastupala u mađarskoj i neki brat iz publike joj dodao srpsku zastavu i ona mase pokazuje gleda i na kraju se ogrnula znači prejak video Rita ora 🤗
pa ne mrze svi srbi albance niti svi albanci mrze srbe
Ma video je top
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sasvim normalna kulturna i civilizacijska poruka,svako fura svoje i nema problema!
@Goouser62726621 i tebi dzenaza akobogda,probaj Aramejski naucit slican je Arapskom a Isus je govorio tim jezikom nije ruskim ni latinskiim