Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam zadnji put bio sa zenskom Instagram jos nije bio u vlasnistvu Facebooka
Nikad se nemoj vezat za neko il nesto sto nmz napustit za 60 sekundi ak ti gori pod nogama
Po ovom onda nema svrhe biti u vezi. Ok, ne treba gušiti partnera ali ovo... ne valja.
pa onda je bez veze biti u vezi samo treba kod kurvi ici za ovo ono.
Jel ovo Amila pisala?
vidi samo kako ga promatra, ko svoje vlasništvo... moj, moj, moje, moje
KLIX - psiholog sa ali expresa
Klix, portal koji ljude savjetuje da prozore peru krompirom (https://www.klix.ba/lifestyle/kucaiured/krompir-ne-morate-koristiti-samo-u-kuhinji-odlican-je-i-za-pranje-prozora/191120134), dijeli savjete za vezu
Ne znam. Razumijem i vidim šta je sve pogrešno u vezi toga, ali moje skromno mišljenje je da veza nije veza bez ljubomore i posesivnosti. Istina je da je to osjetljiva materija i treba znati njome upravljati, ali veze koje imaju “prostor za disanje” su mlake.
Mislim da sam počeo razgovarati sam sa sobom
PRIKAŽI ODGOVORE (8)