Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam nabio brojeve kao tinejdžer, sad mogu da razgodim.
Bolestan clanak
Evakuacija ublažava glavobolju. Raširi noge da glava prođe
@vrli.pitac Kad prođe glava, bolit će je stomak 😀
Sve dok mogu cesto osjecam se mladje... nekima je clanak profuljena tema, ali i nije bas.
I vise old toga
Ja cjeli život govorim da treba drkat...
Ja redovno, svaki mjesec.
To i jest neki standard, sve ispod je podbacaj
Prosle godine jednom ove malo rjeđe
baa ste vi klixovci zakinuti😬nmg da vjerujem da su vam zene tako sebicne.ono ja sam se udala,djecu rodila,nije vise toliko bitno kada cu muzu dati koku...mogu misliti i kakve su građe,koliko šlaufa na stomaku imaju....bas suprotno,za muza uvijek treba imati vremena,srediti se,namirisati i trepnuti koji put okicama i zabava moze da pocne😉
Lijepo pjevušiš slavuju 😂
ako joj je mrsko da namigne 😉,moze i 🫦
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a u pm sad moram dr kati svaki dan
Ne moraš mi ga svaki dan: drkaj 2 pa 1 a možeš i 12-24-24-48
kao da radi u KJKP kao security🤗
Ja bi i svaki dan al haj objasni zeni to..ona bi 2x sedmicno kao da joj je 50 a ne 30 god xD kae dojadilo joj,nije joj zanimljivo svaki dan..xD
Ja ću živjeti zauvijek!!!!!
Mnogo je kume
Odlicno. Znaci jednom mjesecno zena, ostalih 20 puta ljubavnica. Posto zene pocnu glumit casne sestre cim se udaju i ne kontaju muske potrebe. Jest sve vi koje citate i zgrazavate se, ovo je istina.
zene imaju vecu potrebu od muskarca, tako da il je ne privlacis il ko sto kaze vic « ni ti nikog ne mozes da se sjetis »
🤣🤣🤣
Sa 17 mi je to uspijevalo 3x dnevno. Sa 27 1x dnevno a sa 47 2x sedmično.
Teško je to ženama objasniti