Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kerovi lutalice, dijele njihovo mišljenje. pasija pamet...
I ja bih, al mi ne da zena
Satanisticka propaganda kojoj je cilj razvrat i unistenje porodica. Ja kao muskarac nikad svoju zenu ne bih prevario niti vidim koga drugog pored nje.
Samo da.se.unisti porodica kao.celija drustva.
A 100 posto ovdašnjih keyboard warriors mašta o bilo kakvoj seksualnoj vezi.
Dobio koronu od svalerke, a prica u dzamiji fasovo
zene kad udju u tridesete pocinju da grohaju lagano,,,,nema vise oblina ,guzica dobrih, pih
to je zivot, kad imas dvije ,tri zene, definitivno. Ovdje ozeni jednu zato sto je red, da isputni drustvenu normu a okrece se za drugima i vara je , i ne svidja mu se. Pa sto si se zenio onda ? pa vakat mu bio
neke bosnje hoce monogamiju a mastaju da su s jos jednom pored svoje zene ali NE DOZBOLJAVAJU DRUSTVENE NORME JBGA
ne mozes lijepu zgodnu curu zenu u sarjaevu naci u 30+ sve se udalo, ostale ruzne i razvedene s djecom
ljepsa zahtjevnija, ruznija skromnija
Kakav je ovo rutavi neandertalac sa piercing-om na bradavicama. Jbt kada se ova zivotinja oznoji usmrdi kilometrima oko sebe.
Jao macana. 😍
Kod nas to nije masta. Jebbemo se dje ko koga stigne.
Monogamija je nametnut koncept, iako je mnogo toga dobrog proizaslo iz toga ima i ona druga strana medalje da idemo protiv svoje prirode pa se zato raspadaju brakovi, vara itd.