Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce to tako kad se udas za britanskog milijardera
Nisam znao da ima zanimanje Filantrop
Uspješna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podovi od riblje kosti??? Pa da li ste normalni? Daske poda se slazu po sablonu riblje kosti, to je onaj parket sto kod nas ima svaki stan iz 80ih, sto je u Americi pojam.
Meanwhile Bošnjina žena radi 12 sati u Bingu za 530KM 💪
A Posrbljena radi u C marketu za 530 ali dinara inflatornih.
Jao jesu pojedini zavidni. Potrovaćete se u toj mržnji. Zašto se ne možete radovati tuđoj sreći? Nek uživa ko može. Draže mi je vidjeti nego da se pati.
Udata bila za bankara, znaci novac stecen kriminalom i kradjom.
A kome bi ti jarane posudio onako 10.000 KM bez pokrica ili da ti ucini dobur uslugu? PA KAKO TI RAZMISLJAS????????????????????????????????????????????
...prelijepo...ali opet neko i neke porodice sretnije, zadovoljnije, zahvalnije i ispunjenije u svom malom stanu bez grijanja...ali bilo bi extra provesti ovde mjesec dana...pobjeci od svega...
Poduzetnica... Poduzela da sr uda bogato, al eto dobro je neka
@goouser...131 pa zar to nije vrhunska poduzetnica? Treba to znati. Koliko ih pokušava pa ništa, ne ide.
Sjedili u klupi zajedno, pili kolu iz limenke popola
počela rasprodavat, zeznut ce ona cijelo bogastvo do 50te...makar ce proživiti
Ova baraka na običnoj livadi ne vrijedi više od 50 hiljada maraka, šta bolan 87 miliona za ovo smeće???
Po bosnjama niko ziv nemoze uspjet u zivotu na legalan nacin odma neke teorije zavjere itd itd a nece da se malo raspitaju procitaju o zivotu uspjesni za one ljubomorne ako neznaju sanela se nije udala za milijardera covjek ne da nije bio milijareder kad se udala za njega nego je bio i daleko od milionere neg su kasnje zajedno stekli sto su stekli zato kad su se razveli popolovili su imovinu cinimi se po 200 miliona tako nemojmo bit ljubomorni ili htjeti ispast duhoviti sa glupim komen
Hajte se posvadjajte cija mindja vise vrijedi Slavicina ili Dijanina 😂😂😂😂
Alipasino forever!!!
Ostavim ti broj pa se javi, isli smo u skolu zajedno, bas bih volio da te vidim nako...
Kod mene podovi od slonove kosti 🐘
Svak čast ,nek crknu dußmani od zavidnosti.To je nagora bolest Balkana
sponzoruša😝