Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krije se u Nordijskim platama
Skandinavska kuhinja je grozna. Imaju dva jela da valja, jedno liči na šnicle dtugo na bosanski lonac, sve drugo im je kita. Tek od 1970 oni odkrivaju začine i razno uvozno povrće, inaće riba i krtola...
Misliš nordijskog dijeteta ? Pobrinite se za ove lapsuse. (:
riba je zdrava to svi znaju...kada spoznas da je
Samo nemojte jesti kasno navecer i krecite se...generacije i generacije su jele hranu koju nam danas namceu da nejedemo, jer ocigledno nek zeli da muski postanu nemocni i da svi izgledamo jednopolno kao da vidr nema potrebe da neko vuče balvane i da kuha hranu
Kada cu jesti kako treba kada radim do 20h uvece.
Jedi manje,troši više i ćao,šta tu treba da se mudruje i nauka od mršavljenja pravi
Istina, ali treba i znati sta jesti, neke stvari su zdravije od drugih....
Nema mršanja bez znoja, dosta fizičke aktivnosti i probušene kašike. Sve su ove dijete prevare obične.
Krije se u nordiji 😅
Elena se nikada nije istaknula kao feministica koja je pomagala ženama. Upravo suprotno, ona im je uskraćivala prava.(Zvuci poznato??? )
ELENA CAUSESKU bila je rumunska političarka i žena diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.Ljudi su gladovali te im je bilo tesko i tokom zime kada se nisu imali čime grijati.(Pad 4x kompanije za uzimanje MARZE/PLIN od 65%!!!) Zvuci poznato??
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Tursku! Btw ide i Covic, ako se neko pita...sluuucajno! Sretno nam svima!
Zao mi je nutricionisti :(( zao mi je i vas, koji zelite zdrav zivot, a zatvarate oci pred onim koji ce proglasiti GLUTEN kao izmisljen....nema puta do Poljina puta.Sretno nam svima!
Bice nama dijeta ako ova nasa vlada ovako nastavi da se brine za gradjane i njihove poslove za vrijeme i poslije pandemije.
Lako je nordijskom dijetu biti popularno kad se rodi u normalnoj drzavi i kod popularnih roditelja. Nase dijete da bi bilo popularno mora imati ludu srecu da ga zapazi neko iz vana i jos mora biti 1000 puta bolje od njihovog.
Nordijsku dijetu smo koristili u srpskim logorima