Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tužna istina, odavno poznato.
Ja navucen na meso i sir eo hocu da se ocistim malo mjesec dana.. Ne ide..poceo sam sanjati hamburgere i donere..isto narkoman heroin.. Al drzim se eo nisam par dana vidjecemo dookle..samo da mi je mjesec izdrzati da se malo procistim i dahnem punim plucima..
Ovisnosti ima raznih , na hiljade, ali samo je kao droga zabranjena:) I tako se stvara podzemlje, koje cveta, nikada više trgovine drogom i konzumenata, pa zar nije bolj e legalizavati sve, ubirati porez, i smanjiti kriminal.pogotovo lake droge marihuana i sl..Pa više umre od šećera, cigareta, i soli ljudi nego od predoziranja
Tako je sve treba legalizovat
Kod trovača jedan hamburger ujutru i jedan naveče i miran cijeli dan.
nit sam se udebljao nit sam ovisan al et vi znate
@UlicniMahalac probaj prestati pa ćeš vidjeti koliko je teško. Nema veze što se nisi udebljao, nezdravo je.