Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto paradajz sosa je bolje koristiti paradajz, zbog kiselosti. Oko 0,5 kg Paradajza ubaciti na 2-3 minute u kljucalu vodu da se lakse oguli, oguljen paradajz isjeckati i staviti da se kuha do kašastog izgleda. Dodati malo bosiljka, kašicicu slatke zacinske paprike i posoliti po zelji. Dodati sos u skuhane tikvice i prokrckati 3-5 minuta.
Ja vise volim punjene bamije
Ima li neko da ovo pripremi, a ja bih platio.
Iz kojih stranih novina nam sada preporucuju i prepisuju jelo na kojem je vecina odrasla....
@BrojacPiramida Ili je ovo za "moderne" domacine i domacice koje ne znaju ni vode skuhati...
Jelo klasika. Ovo valjda 80% nasih domacica zna napraviti. De dajte nam sutra i recept za burek 😁😁😁
Fino kad ovo sve napravis, zaletis se i nabijes nogom od sve snage i onda ispeces burek ili biftek hahahha
Jos da mi momak spricne na koji bi umak bio. Mjammm 🤤
A krompir?