Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
beton vam SABIJA tetive i kosti jer nista ne amortizuje, on je cisto zlo za trcanja. Zdravije vam je hodati duzim korakom po betonu.
ova raja sto trci po betonu pojma nema kakve ce probleme za par godina imati s kostima,zglobovi,koljena... Trcite po tartanu ili po brdima, po travi, samo se klonite betona. Govorim vam iz iskustva licnog.
ja cu se uclanit, ako ne nadjem zenu guzlatu za keksa i ozbiljnu relationship za godinu dana, reci cu sebi - nema nista od ovoga
Trkači again, asocijacija jednog do dva lica izgleda opet nafatali neke sponzore pa eto da ko nešto fol rade...
Nisam potrcao od osnovne, ne trosim korake dzabe
Dok je ovaca biče i vune.
"Tko hoda - ne trči." GRUNF
@RadovanIII Ko trci-ne prci
dobar fazon, ne moraju se maske nosat ko trči
Rado bih se prijavio, ali imam socijalnu anksioznost pa ne mogu
@gooUser1599824073 i ja, a i nemam para za tene, ofiram se bezveze, sve kontam inzko ce nesto uciniti po pitanju mojih tena, plate,radnog mjesta i to, ali ipak nista. Inzko i ne zna ko sam ja :(