Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jer nase kretanje prije pandemije se svodilo na sici do auta i od auta do granapa/kafane, pa nam nedostaje.... Jos samo sto nisu poceli ulaziti u prodavnice autima..
Ima pandemije ali zato ljudi se opet krecu
Bice bolje ... proci ce ova pandemija...
...
Vise se krece ona nargila u kafani za dan nego sto ja za mjesec
Ma ima kretanja i sada koliko hoćeš...al' za selfije 😁
Praktično svi mrtvi u tzv pandemiji su u stvari žrtve mjera, (odloženih operacija, uskraćivanja medicinske usliuge za teške bolesti, povećanog pritiska, i srčanih bolesti, nekretanja, straha...) i pogršenog liječenja, a ne same gripe.
@kolorit Trebao bi ti to da objasnis vodjama drzava, izgleda su promasili tu informaciju i donijeli skroz pogresne odluke.... Sto Balkanac moze smisliti u kafani ni politicki vrhovi razvijenih drzava ne mogu ni sa deceniju..
Pa ko im je kriv nek se krecu.