Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kastracija muške djece. "Alfa" majke se većinom osvećuje svojim muževima koje nisu mogle "dovesti u red" kako su one zamislile. I naravno, kompulzivno-opsesivno "napadaju" žrtvu koja se zbog emotivne vezanosti i nezrelosti nije sposobna braniti. Ne mogu da prihvate da ženska nikada ne može biti autoritet muškarcu, jednostavno genetika. Muškarcu je autoritet samo brži, jači, bolji....Bezgranična ljubav, zahvalnost, poštovanje - da. Autoritet - nikada.
Ovo je zaista tacno. Sto majka moze onesposobiti dijete, to ne moze niko.
Pa po vama je greska se uopste rodit.
Što mama češće ide na frizuru i daje prioritet samoj sebi, da ne kažem što je mama sebičnija, to su djeca bolja. Paradoksalno, al skoro pa pravilo.
Zamislite odgojite dijete i sin vam bude izdajnik kao niksic i konakoviv