Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mic po mic, postalo je pozeljno izgledati kao dr0lja. Sinoc gledam neki video, kazu da curice od 13-15g sad traze estetske operacije (usana, grudi, nosa) za rodjendane.
Satanizam na djelu,ovo je jedna od milion stvari koje nam nameću.Vecinom su vezana za pedofiliju ali i druge bolesne stvari.Žele da i mi prihvatimo ove stvari kao da su normalne.Rušimo sataniste i cioniste sada kad imamo jos malo šansi za to.
Prije dvadesetak godina sam vidio prilog iz Amerike o gačicama za djevojčice od 5-6g na kojima piše UZIMAM SAMO KEŠ, tako da je ova haljina benigna šta se sve prodaje i promoviše. Samo za primjer, izbor za mis malih djevojčica koje su full našminkane, frizura... Bolje bi bilo da djeca budu djeca, da se igraju na livadi, penju na drveće...
S vremenom će izrezi postajati sve veći i veći. Navikavaju nas da neukusno postaje lijepo.
ne voli se snimati u javosti a snima tik tok hahaha sve za lajk i dolar
ma sve je to haos, idem parkom neki dan, mati cerku slika, to nogice izbacilo, zaleglo, one neke grimase na licu, sta imas ocekivat
Tako i počinje, curice od 6 pa do 16 nosaju šorceve, da Bog sačuva i onda se cudimo sta odrasle cure zene nosaju i rade...
Šta fali ako nosaju šorceve, čuj curice nosaju šorceve sta treba na 38 stepeni da nosaju rukavice i dukserice jel? Bolesni su takvi ko ti koji primjećuju djevojčice u šorcu.
Druga stvar kakve veze ima jel djevojčica ili dječak u šorcu. I žene se lože na mišićave muške noge. Samo kad su u pitanju dječaci i djevojčice to primjećuju samo bolesni u mozak.
Obukla bi i ti da nemaš samo 160 na vagi
Ja nemam, pa ne bi ovo sebi ni u ludilu kupila.
Ili se liječi ili nađi visoku zgradu.