Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno što za to treba liječnik, očito malo ko zna koristiti mozak.
Primitivni roditelji bez pitanja djeteta želi li da ga sakate buše i režu, padaju pod uticaj zanatlija švercera sveštenika i pijačara, pa sa jadnom djecom finansiraju i podstiču lopove i vjerske špekulante, jadna djeca roditelja koji vjeruju u bajke
haj ne seri
Seljančure na aparatima
A šta ćemo sa sakaćenjem muške djece u ime vjere?
ne u ime vjere, nego u ime hidijene
cuj sakacenje. naučno je dokazano da bude veći poslije, a ti zatucani stvore ostani u prahistoriji
kreten si ako ti padne bebi uho da busis
Zenturace koje bebama buše uši svakako zive napamet i drze se doktorine koja im je mozak isprala. Iste te zene osuduju druge zene koje probuše nos, pupak ili obrvu jer, toboze, naušnica u uhu nije pirsnig a ostalo jeste.
Zaboravila je naglasiti da ko god bebi probuši uho je neopisivi hadalj i da mu treba oduzeti dijete na najmanje 2 godine.
naravno da te treba prosvlijetliti, ako si djetetu usi busila/o. Vecina, 90% maldih zena ne nosi nausnice, to je bio mozda trend prije 50 godina. A djeci busite usi zato sto nane zele, otimaju se koja ce prva kupiti nausnice...