Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa meni i nije ovo nesto fascinantno. Tele je staro tek par dana, trckara za dijetom, kao i svako tele sto bi trckaralo za svakim dijetom. Prijateljstvo se ne gradi za par dana. Naslov je pogrešan, zaključujem.
I onda to isto tele zavrsi na njenom tanjiru...just saying
Ražnjići....
E ovo telce ce zbog prvrzenosti seki dozivjeti duboku starost. Ja sam tako jednom zamisljao kako bi bilo ostaviti vrevu grada, svakodnevnicu brzoga zivota, i stresove usko povezane s karijerom i uspjehom, i otici na selo, uzeti nesto ovaca, kravicu, koze, koke, nesto zemlje obraditi tj sebi napraviti hranu sto se moze, i tako bez stresa... Do sada nista. Pa vidjet cemo.
ti mislis prijatelju da je zivot na selu lagan, psihicki mozda jest, al fizicki sigurno nije. raspitaj se ti dobro prije nego sto se odlucis
Na Zapadu imati tele si RICH, kod nas si seljak, stocar, smrdo. Eto niste mogli naci dijete u BiH sa teletom pa ste ga nasli u Americi, kako slatko. Dokaz u kakvom svijetu zivimo.
I kod njih si seljak, ali ako si primjetio da im stala izgleda urednije od nekig nasih ulica. Kod nas kad si seljak nemas fasade na kuci, akod njih i stala uredna
kad porastem bit ću gulaš,ako budem te sreće, jer ljudi vole teletinu...