su ugroženi. Misleći da će to večno da traje i da će večno biti prikazivano na CNN, BBC i na Ntv bosanci koji klanjaju svojim nevinim žrtvama u Srebrenici, i da će zbog toga pare non stop dolazti do sudnjeg dana, izgrađen je takav giganski administrativni apart da ni mnogo bogatije zemlje od Bosne nebi mogle to finaciski podneti. Kada su pare dolazile trebalo je investirati u Preduzeća a ne zamazivati narodu oči tako što su u svakom selu pravljene Dzamije. Isto tako umesto što su tražili pomoć u bogatim islamskim zemljama, trebalo je da im nose prostrone planove, biznis planove i projekte kojima bi se oživeli nekada veliki giganti iz vremena SFRJ! Ali to nije nikome u cilju... Jer bolje je pljuvati po srbima a u Istambul otići po neku siću. To jeste siću u razmerama za jednu državu ali velike pare za pojedince koji su se na taj način obogatili! Možete da mi lupate minuse koliko hoćete zabole me furac, ali oni pametni među vama videće da i ukapiraće da je moj komentar samo dobro namera
Ko puši neznam niti me interesuje jer svaki narod dobije vlast kakvu zaslužuje. A ko trpi lošu vlast i nezaslužuje bolju!
Naravno da nemožeš da generalisuješ međutim većina uvek odlučuje. A većina je znaš i sam kakvog mišljenja. Ja samo poredim situacije između Srbije i Bosne a ima toliko zajedničkog. Mi smo se bili totalno okrenuli Rusiji i misili smo da će braća rusi da nam pomognu jer smo se mi osećaili kao branioci SFRJ i naravno kao žrtve.... i tako žaleći i oplakivajući svoju sudbinu bili smo svake godine u sve većim govinima. Kad smo konačno raskrstili sa Rusijom i naše Fabrike i Preduzeća ponudili i drugima... e odjendom su došli i Italijani, Nemci, Amerkanci... sve naši takozvani neprijatelji... a tek sad kad su došli i Arapi to je bio vrhunac svega... to znači tek kad smo prestali da kukamo nad sudbinom i da nam budu svi drugi krivi osim mi sami... tek tad je krenulo na bolje.
Prikaži sve komentare (80)