Beli brate moj, pametan si momak i znas gdje su sve problemi. povedi narod do opcine koju moramo ocistiti od imamoviceve kaljuze!! opcina tuzla ima vise uposlenih nego grad new york!! nacelnik imamovic je zaposlio u opcinu stotine svojih jarana, jaranica, rodjaka... USKORO OTPUSTAMO 50% UPOSLENIH U JASMINOVOJ OPCINI I TIME POVECAVAMO BUDZET ZA NEKOLIKO MILIONA!!!
Nalix, Ma sve se slazem sa tobom...al netreba ni Jasmina postedit....posalji i njeg kuci... ostavis li i jednog starohana iz starog sistema.....nakon kratkog vremena ce opet biti haos i korupcija...zato treba dati sansu mladim i neiskvarenim. Pozdrav!
bravo muhha! pa njemu smo poslali poruku sta mislimo o njemu samo se on pravi glup. na zadnjim izborima u tuzli od 118 hiljada glasaca oko 15 hiljada glasalo za njega (i to jer je pametno postavio berbu lopova za protukandidata). znaci on je nacelnik svakom petom tuzlaku. on misli da mu je tuzla babovina pa muči dijelove grada i mjesta oko tuzle gdje nije zadovoljan brojem glasova. lipnicani trazili da im se napokon uvede voda, da ce platit marku na marku sa opcinom a on dosao, izasao iz auta i rekao "nabijem na k*rac vasih 400 glasova"!! slicno je proslo i tuzlansko naselje kula kojem je zabranio toplifikaciju. predugo je tu i previse je zla napravio. treba svima imovinu oduzimat, prodat i pare uplacivat oduzetim fabrikama i zdravstvu
Prikaži sve komentare (72)