zasto toliko paznje sarajevu? jel sarajevo jedino imalo zrtava? jel sarajevo danas gleda samo sebe i oguli druge kantone, u sarajevu se ne poznaje kriza, sarajevo kod nije u bosni, u sarajevu se lijepo zivi na osnovu drugih koji moraju sebi da lome ledja za 300 do 400 km
Daj dokaz za to sto pises. U pisanoj formi, mojne mi tvojih glupih razmisljanja. Ili zauvijek usuti. To je neki glupan iz Tuzle ili Zenice iskompleksiran i pun mrznje prema Sarajevu napisao a ostali glupani se prihvatili. Jel ti razmisljas svojom glavom ikako ? BIH je totalno decentralizovana drzava, Sarajevo se ne pita ni ko ko ce prnuti danas u Tuzli, Zenici, Bihacu ili Mostaru - a kao fol uzima im pare. Nekad je bolje sutiti i pustiti ljude da dvojbe oko toga da si budala, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
zasto toliko paznje sarajevu? mozda zato jer je opsada sarajeva najduza opsada nekog grada u modernoj povijesti! mozda zato jer se ulica u sarajevu nazivala za to vrijeme-snajperska staza! mozda zato jer je u sarajevu '93. godine sruseno 35 000 zgrada (u tom tvom ˝gradu˝ih nema sigurno toliko i za tvoj grad ni'ko nije cuo!!)! mozda zato sto prosjecan sarajlija takodjer lomi ledja za 300-400 km! mozda zato!!
Prikaži sve komentare (28)