yyyyy 06.09.2013. u 12:33 Odgovori 01Albanija je primjer suživota, tamo nije bitno koje si vjere i svi si pomažu, osim toga za razliku od Bošnjaka, Albance baš briga za Arape i okrenuti su Zapadu... Sve te razumijem al gdje si se ti okrenula/o jeli BIH il nekoj od susjednih zemlja lakoj Albancima svi su Albanci nema veze koje su vjeroispovjesti a u BIH cim je katolik mora bit Hrvat cim je pravoslavac mora bit Srbin.Nijemac kad promijeni vjeru ostaje Nijemac a u BiH izda naciju odma kad promijeni vjeru,najnoviji primjer Emir Kusturica.
pojam izdaje nacije i vjere ne postoji. čovjek je ono što osjeća da jeste, tako i emir kusturica ili bilo ko drugi. u stvari jedino što je sigurno je da čovjek pripada homo sapiensima, a pripadnost vjeri i naciji je izmišljotina čovjeka, prvenstveno iz razloga zaštite svojih čopora i torova, tj. iz interesa.
ali po youtubeu i forumima baš se vidi da su drugačiji i okrenuti Zapadu, Bošnjaci stalno sline za Arapima koji ih ne doživljavaju 5%, a to je ono što iritira Hrvate i Srbe!
Prikaži sve komentare (71)