Zato sto stoje u redu, znaci da su se tukli. Mogli ste staviti i da ima mrtvih, da malo obradujete ove pavijane na portalu. U Americi kampuju ispred prodavnica kad treba da izadje novi Play Station, vi cekate u redu da vam daju smrdljivi Big Mac, ovi cekaju za H&M i to je tuzna slika danasnjeg potrosackog svijeta. Ovim "novinarima" se mora odati priznanje za ove podmukle i pakosne naslove koji nemaju veze sa istinom. Vi ste ponos vase profesije.
...malo nacionalne "ložione" za članak nije zgoreg :)...klikovi, komentari, rejting, cijena oglasnog prostora, bla bla...a da se pučansvo širom mile nam planete samodokazuje i samopotvrđuje furanjem brenda nije ništa novo...ođe se vozaju polovni premim autići, po 30-40.000 markica, na gumama od 40 maraka komad :)
Prije bi se ubili nego pisali o necemu lijepom i pozitivnom. A nismo mi jedini sa ovim cekanjem u redovima. To je planetarna bolest. Robovi sirom svijeta cekaju ispred prodavnica, restorana, bioskopa.... Cekaju u redu da kupe neku krpetinu, neki veliki televizor na kojem ce gledati reklame za jos vece televizore, najnovije telefone koji za mjesec dana postaju starudije, hranu za robove, muziku za robove, filmove za robove..... Nikad ljudi nisu bili jadniji.
Prikaži sve komentare (143)