ja bih samo porucio ovim preintečigentnim antivaxerima - kad ste toliki mangupi i superinteligentni nemojte vise nikad nizasta otici doktoru ni koristiti dostignuca medicine. ha ya, budite mangupi do kraja pa umirite i od banalnih stvari, sepsi i sl.
Super- inteligentni, kakve veze ima odlazak doktoru zbog neceg drugog sa vakcinom ? Prosvijetli nas MOLIM TE. Ima nas koji smo vakc svim vakcinama, osim protiv korone, i koji vakcinisu svoju djecu sa svim osim protiv korone. Oni koji djecu ne vakcinisu nikako su druga strana price. Objasni kako to da se prestalo pricati o koroni napadom Rusije na Ukrajinu ? Objasni, ili idi po 16-ti booster BOCARU.
rijetki virusi se mogu sprijeciti vakcinom , ostalo je do imuniteta. ovo su vakcine koje su bile experimentalne , i nisu se uopste radile kao vakcine na oslabljeni virus , vec vakcine koje porave pometju i mjenjaju prirodni imunitet plus razvijanje vakcina traje godinama i ne moze prije. to ti je kao kada posadis drvo ne moze narasti preko noci !! al ko vam je kriv kada vjerujete svima. niti sam vakcinisan niti iko u mojoj porodici a niko nije bolovao tu koronu, apsolutno niko.
Prikaži sve komentare (147)