Komentarisu papucari koji po garsonjerama zive o seljacima. Pa bolan Seljak je gospodin covjek, auta se dobra vozaju nisu u kreditima zemlje imaju, sve u svemu uspjesni ljudi koji djecu odgajaju bez obzira na uspjeh svoj da u cizmama zaradzuju svoj komad hjeba polazuci stoci brinuci se o imanju a ne ko ovi Sarajevski papucari daj marku dvije od tate od mame pa kafa i na kraju ti brane Sarajevo ovo su seljaci. Seljaci se ne vozaju tranvajima ni trolebusima
Pa što su došli u grad? Nemam ja ništa protiv seljaka koji živi od svog rada. Ali od ovih SDA 1992 što su se dovukli u ratu i uhljebili u javnim ustanovama, imam mnogo protiv!
Misli se na seljake po mentalitetu i ponašanju a ne mjestu življenja.Naravno da ćeš na selima naći 10X ljepših i urednijih imanja nego u tom gradu gdje se svega i svaćega naselilo i to rijetko kako kažeš u garsonjere već najčešće u višekvadratne stanove.I nije problem u kojem stanu živi već to što taj stan ne devastira a ne zajednićki nam životni prostor.Ipak sve ovo pripisujem vlastima koje bi mogle donijeti zakone za sve to.
Prikaži sve komentare (188)