Posto ovi nepismeni iz TK i ostalih pisu da im Sarajevo krade pare, potrebno je objasniti. Vi kradete Sarajevu pare. Sarajevo 607 miliona KM uplati se samo racuna u objektima. Bez javni firmi Kanton Sarajevo uplati 2 milijarde KM a vrati nam se 468 miliona KM. Znaci u ove dvije milijarde nije usla ni jedna maraka od ep, bh telecoma, cak ni placenih u KS.
Ponder je osmisljen da bi ispravio jer je neki retardirani napravio da se pored vraca po tome koliko neko ima stanovnika, koliko ima kanton povrsine i djece u skolama. Debilizam Znaci nije bitno koliko ces uplatiti. Ali nema veze cak i da nas kradu i vise Kanton Sarajevo ce biti jos jaci, a vi cete propasti kao rs jer je rs sve pokrao Bosansko pa su danas ponovo bijeda
@damir0201 Kojih javnih firmi? Prebaciti ti EP i Telekom u Tuzlu, pola ministarstava i agencija i stavljaj sebi ponder koji hoćeš. Beograd sjahao, Sarajevo uzjahalo i to pomnožilo sa 2. MRŠ. Imaš tačan izračun koji je napravila Tuzlanska inicijativa i što to tada nije moglo proći i tačno je da se SDA sveti ovima u vladi ali isto tako ispravlja dugogodišnju nepravdu. Mislim, poklopilo im se da vas jebu i da im idu poeni.
Prikaži sve komentare (72)