Kakvu nepravdu su učinile zapadne zemlje prema Siriji, demonskih razmjera. Naoružale razne terorističke frakcije i pustili ih da se pobiju na vjerskoj osnovi i sruše svaki kamen u Siriji i to su nazvali borbom za demokraciju. Teška kazna čeka zapad ali samo Allah zna kada i kako.
Gledam ruševine Ghoute, Aleppa, Homsa, Daare, svih prekrasnih sirijskih gradova. Ironično, najviše uništenja i klanja je napravio sam Assad, koji smatra da Sirijom treba vladati dinastija jedne porodice. Šta su to Rusi i Iranci dobro uradili za Siriju? Grade svoje baze, šire ratno profiterstvo, nisu ništa bolji od tog zapada koji ti prozivaš.
Sirija je mjesto gdje je Apostol Pavle primio obavjest Isusa da siri krscanstvo. zapad vec odavno ne vjeruje u Boga. kad sam vidio sta su teroristi uradili od Pravoslavnih crkava najezio sam se. Ja jesam Musliman ali u mojoj porodici se itekako zna da smo porjeklom Srbi i da smo slavili Krsnu Slavu Svetog Nikolu. vratit ce se ovo onima koji su u siriju ubacili preko pola miliona bradonja da kolju. kao sto vidimo oni se sad vracaju na zapad da isto rade
Prikaži sve komentare (107)