Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ce bit brzi od Ćire...
Ovo se čeka već 50 godina, a pruga bi koštala oko 100 mln KM. To je sitnica prema benefitima koji se dobijaju povezivanjem tuzlansko-posavskog i sarajevsko-zeničkog bazena.
Volim ja pruge, vozove,... ali ovdje ih jednostavno niko ne koristi niti ima tu naviku. Nikako ne vidim opravdanost za ovakvim multi-milionskim projektom. OVI NE ZNAJU VIŠE GDJE OPRAT PARA PA SADA LUPETAJU SA OVAKVIM STVARIMA.
Nisi svjestan sta se dobija prugom Banovici - Vareš
Kada se spominje pruga treba iskoristiti postojecu prugu Banovici-Zivinice i pokrenuti "S-bhan" sa stajanjima(relqciju da prelazi za 20-25 min)...mislim da je taj projekat mnogo lakse i jeftinije odraditi od gradnje pruge V-B-Z
i sta si time dobio majke ti?
TREBA naparaviti AutoPut vares-banovici-zivinicd a NE trositi potencijale na glooposti...1.koliko dugo ce se graditi pruga 2.KOLIKO brzo ce ici taj voz??? Mislim da ispod 12 sati nece ici
Joj majko mila..dok željeznice i vozovi propadaju širom BiH. Ovi hoće još jednu koja će džaba ležati...
Nisi svjestan znacajem ove pruge, pogledaj kartu, vidi gdje je Vareš - Banovici
Zar postoji ovo preduzece.????oni to ko nesto hoce da radeeeee ??? Eeeee hajd elhamdulila da ne primaju desetljecima bezveze plate,,,.sad mozda malo i budu radili sta.
DOGOVORILI SU SEEEE DAAA CEEEE IZHRADITITI LOOL
Ovo treba samo IPSA kao projektantu da uzme lovu i da se sda namiri, kao i za autoput koji neće nikad završiti ali projekti idu li idu kao Zenička zaobilaznica.
Sjedi, jedan...nemaš pojma.
Ma nemojte nidte budzle, ni slucajno da pravite tu duplu elektrificiranu ispeglanu prugu? P vam mayerina to ste trebali jos 1996 godine razmisljati.
Ma ovo je totalna ubleha! Čuj Vareš-Banovići! Pa nemaju ni povezan put sa dvije trake nego se ide uskim putem a sad bi prugu! Ona mora ići preko planina Zvijezda i Konjuh a valjda je i spominjanje takvog poduhvata za pametnog dosta
Ovo se zove pijanska..
A do Bobovca cemo i dalje na konjima ili na kobilama.
Pa kako će onda gazde voziti robu kamionima? Zar nije bolje da nam gazde zarađuju...
Bravo! Samo naprijed, gurajte taj projekat. Podrška iz Sarajeva.
Gorivo za HIFU da se doprema ...
Zov' te Asima treba keša sve za prugu do Vareša 🤣🤣🤣