Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propali ste vi k’o kauč!
Ko vi? Šta misliš ko će vraćati te kredite kad"kauč" propadne?
Ovi sigurno nisu propali pobrinuli su se oni dobro za sebe. A mi ih polako sustizemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inzko i EU porucili Dodiku da smije jos samo 873 puta prijetiti raspadom BiH a onda ce ga upozoriti da to ne radi
A sad adio...
Da ste uhapsili dodika i oduzeli mu svu nepravedno stečenu imovinu, imali bi bar pet puta više i ne biste se zadužili ni 1km!
Kupuju ih pomalo srbija i Arapi, poslije će samo da to predstave kao realnost, naselje migranti šlus
Kupuju ih pomalo arapi i srbija
Vlada samo potvrđuje što Doodik dogovori. Zaduženje s kamatama na nivou Burkine Fasso, s time da su konzultanti uzeli dio kolača, zajedno s poslovacem.
Teskom mukom izglasali
A jeste se pravo zadužili još malo i vikat ćete ne talasaj,ne talasaj.Da se vi sami ne razdružite međusobno?
Zato oni pozivaju na rat da još više narod zavale, lopovi
Samo se vi zaduzujte nece nam ni bijele pcele otplatit te kredite
Ovaj Dodik svjestan da gubi 2022 ide na sve ili nista ... ako izgubi ostavit ce NERIJESIVE dugove opoziciji a ako pobjedi racuna bas ga briga rijesavat ce nekako.... BAS JE NAROD TELAD ZESCA
Petogodišnje obveznice po kuponskoj stopi od 4.75 % ... ovakva zaduženja trenutno koštaju ispod 1%, eto koliko su očajni i kakav je rejting Dodikove favele. Još kad se pročuje da Dodo i SNSD dupelizci hoće da se razdruže, da je više penzionera nego radnika u Dodinoj faveli, biće sljedeći kupon 10%. Al' neće Dodik otplaćivati sigurno.
Entitetima bi trebalo biti zabranjeno da se samostalno zaduzuju! Ovo bi trebalo biti dozvoljeno samo na nivou drzave pa bi jedni druge blokirali kao u svemu sto rade i onda drzava ne bi imala toliko dugova koje ce generacije poslije vracati.
Mirno su se razišli sa 700 miliona KM.
Svaka država na svijetu živi na kredit i zadužuje se.Pošto je propao dogovor oko zaduženja kod porobljivača iz MMF-a, Republika Srpska je morala da nađe drugi izvor finansiranja, što će u skorije vrijeme uraditi i fbih, samo klix i mediji iz fbih to prikažu u jednoj kraćoj vjesti a ne senzionalistički kao sad.
Jaro, kako nije senzacija, petogodišnje obveznice za 4.75%. Odbiješ tri puta bolji aranžman s 'porobljivačem' MMF-om. Zamisli neko tvojih (poreskog platiše) 500 KM potroši na 100 Eura umjesto da potroši 200 KM i još ti kaži da je tih 100 Eura otišlo na povećanje plate Stevandiću. Da li bi ti živio u uvjerenju da ti tvoja vlada pruža dobru uslugu za tvoje pare? Ako je odgovor 'Da' ja ti savjetujem da posjetiš psihologa.
Aaaa, pa to je