Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svega od toga i na pretek ima. pitam se stvarno koju vrstu role vode su ovo poduzetništva izumila?
Kad Hadžibajrić padne, čut će se STAAAR TUP.
HA HA HA LUDILO SE NASTAVLJA.. O CEMU VI... START UP GALERIJA NISAM SE ODAVNO BOLJE NASMIJAO.. SARAJEVO UHLJEB GRAD JAD I ČEMER. NASTAVLJA SE SA LUDILO HA HA HA KAFIĆ START UP HA HA HA OVAKVOG LUDILA IMA SAMO U SA..
tajlandsku masazu otvoris,to ce ici ko halva,pogotovo happy end ...
@makaki nece tajlandsk raveq u bosni da rade.
tipicni start up: masaza, zastitar, galerija i kahvic - samo u Bosni!
Ne bi ovdje nista cudno bilo da suvlasnik zastitarske agencije nije upravo vijecnik u Starom Gradu, lako je zakljuciti o cemu se radi.
Svi koji su otvorili STARTUP_e su završili FAKULTETE !!! Postaćemo država uslužnih djelatnosti PRODAVAČA, ČISTAČA, MASAŽERA, ZAŠTITARA, RUDARA, KONOBARA....... !!!
" preduzeće s globalnim ambicijama i globalnim potencijalom"?? Pa kod nas ni Energoinvest nema globalni potencijal! Niti takvih firmi imamo, niti jedna opština ima pare za takve projekte. Svaka čast da podržavaju bilo koga!
ne cjepidlacite, bitno da se raja samozaposli. male su to pare ako se neko od njih skloni s biroa i grbace roditelja.
Pa tako su valjda Ibri sve to preveli. Ne zna čo'ek engleski.
globalno se masiramo i globalno pijemo kafu to je to samo se nisu izrazili
Da im bude hajirli i da uz Boziju pomoc uspiju u radu.
Dajte omladini, bolje nego da se drogiraju
svi se nesta pravite pametni, a samo sjedite za tastaturama, tipkate i nista ne cinite od vlastitog zivota za razliku od ovo cetvero ljudi. Ako ste sve to vec vidjeli onda vi smislite nesto drugo pa aplicirajte za podsticaj. Svaka cast na hrabrosti.
A startup is a young company founded by one or more entrepreneurs to develop a unique product or service and bring it to market. By its nature, the typical startup tends to be a shoestring operation, with initial funding from the founders or their friends and families.