Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti je neki kvalitet bio kad niti ce biti. Najgore od svega sto sebe smatraju nekakhim brendom pa su i cijene postavili prema tome. Gospodo spustite se na zemlju.
napisite koliko se radi i kolike su plate radnicima ?
I koja je Alma Ras od ovih prilozenih slika?
Mazio bih se sa ovom u sredini
najbitniji kvalitetan materilal 8.siroke ljetne hlace, sa ili bez gornji dio od istog materijala obruvljen cipkom, pamucnom 9.grudnjak cipka, pamuk ravnog kroja za mladje zene, kao traka, uz dodatak naramenica kao opcija, za ljetne majice haljine...
1.helanke kratke za zene ispod haljine bež/ 2.kapri helanke 3.haljine pamucne trofi rukava, midi duzineza svaki dan a recimo bocno linija od drugog materijala, na rukavu tako detalj obrube cvjetno, plavo bijelo 3.helanke duboke, sa gumom sirokom da oblikuje struk 4.logo dizajnirati aR 5.majicice za ljeta neon boje, trofi, rukava, rebrastog platna da se privuce mladi ljudi 6.suknje rebra steuske, uz majice komplet .
lijepe ove djevojke