Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 10 KM. Pa mogu onda uzeti i taksi, posebno ako je dvoje ili više ljudi iz iste porodice. Što bi davali 20 KM za dvoje u busu
Upravo otišao na homepage ovog aerodroma, odlasci nula, dolasci nula, mogućnost kupovine karte za bilo koju destinaciju nula. Koga će prevoziti ovaj autobus? Zaposlene na aerodromu?
Letovi iz Mostara pocinju sa SkyAlpsom od 30. Aprila!
U Njujorku u metrou uđeš i voziš se koliko hoćeš. Oko 3 dolara ili oko 3 eura ili oko 6 maraka.
Lopovluk
Ovi nisu normalni. Cuj 10 KM jedva im aerodrom ziv
Koliko će vlada fbih izdvojiti za ovaj propali projekat?
5,5 eura za 1 sat vožnje košta u Ateni. Doduše Mostar je mnogo atraktivniji tako da nije čudna ova cijena
Tolike su guzve na aerodromu da ce ubaciti i dodatne buseve. Ovaj bus sto vozi svake cetvrte srijede sad ce voziti svake trece.
Hoce li bit kakva linija do Vrapcica za ove sto dodju na utakmicu?? ccccc
Na vrijeme rezervirati kartu da bi se izbjegle guzve i putnici ne bi naguravli prilikom ulaska u bus,aha,ha,ha,koja gluparija!!
HDZ zapošljava svoj kadar u svjesno unaprijed propale projekte jer treba budžet izmusti do maksimuma. Po starom provjerenom receptu.
tačno.i ja sam odma na to pomislila .još će stavit direktora autobusa .čuj bit će autobus .koji projekat,strašan.prije rata je bilo autobusa u svako ono zabiti selo pa se niko falio nije .ovi režu vrpcu za jedan autobus.
Konacno pametne stvari u Mostaru.Sad ce i fabrike u industrijskoj zoni te voz do Zagreba.
Jel ovo sa sarajevskog aerodroma do centra mostara?
To je zbog turista i Vučićevog Beograda
Koliko je za aerodrom u Trebinju ?
Jeftinije taxijem, koji su to klošari.
Voz Sarajevo - Mostar je 10KM !!!!!!!!!