Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da je to bitno! Srbovanje iznad svega! Nego da priupitam, kada misli visoki predstavnik u BiH g. Schmidt, poništiti u službenom glasniku RS-a objavljene Ukaze o nevaženju izmjena Krivičnog zakona BiH (vezano za genocid) i Zakona o lijekovima? Evo mi čekamo!
To govori da Dodik vodi RS u provaliju, a Bakir i Covic mu ne daju da propadne! Sve u svemu mi smo svakako ovce.
Muuu,beee,meeeee. Nek nama ne valja,nek njima gore je. I svim dobro je .Danas sam na protestu i meni hladno je. Nek vama toplo je. Sutra kad pobudnis se,mene briga je. Muuu i beee i meee i svima dobro je samo neka nema zajednicke akcije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mislim ne moraš imati ov podatko dovoljno ti je da izađeš iz sarajeva i vidiš gradiće kao sokolac, rogatica, han pijesak, onda dolje od foče. sve je to pustara živa, nigdje nikoga, nigdje ništa, sirotinja teška.
Isto tako možeš porediti Banja Luku i Bijeljinu sa Donjim Vakufom i Brezom
ne možeš ni slučajno u brezi imaju 3 tržna centra, imaju rudnik koji radi i imaju peritninu ptuj tako da to nije ni slično sekunde.
Dodini seljaci uspjeli Robne rezereve obankrotirati gdje neće Republiku. Bolje ti pripazi da te Zora, Dodikov buldog, ne ujede. Hajduci da prave drzavu - nikad nije bilo niti će bit.
Draga jelena, svi dobro znamo da bi ti volila da primiš od Milorada znaš već šta. Ali da se vratimo na temu, loše ti je poređenje federacija BiH ne bi trebala da je zadužena uopšte, oni kmece već 26 godina 100milijardi dolara su donacija dobili.i dan Danas kmece I žive od donacija
Nestaće genocidaša samih od sebe. Pomrijeće od gladi i neimaštine.
Ja koliko vidim ovo je sve u istim govnima pa bolan sljedece generacije penziju nece moci uzeti jer nema ko da doprinosi i placa poreze u ovoj drzavi narod ode a ovce bleje
Hajde Dodara, odvoji se, ali ponesi i svoj dug. Prvi dan bi proglasio bankrot. Kako veli Dodara jedne prilike, nećemo mi plaćati dug za plin koje je Sarajevo napravilo u ratu. Tako. FBiH ih pored toga hrani iz PDV-a u omjeru 1:1.
americki dug je 10000000 veci od celog sveta ...i nesto se ne uzbudjuju i samo raste
Da ali Ameri imaju vojsku pa im niko ne smije ni reći da taj dug slučajno vrate, dok RSu samo malo zavrneš industrijski kisik i pola stanovnika je teška bijeda u rangu Senegala i Burkine Faso.
i oni bi se odcijepili i ovo malo prihoda zahvaljujuci Drzavi BiH
E nek su
benti, koji strucni komentari uvazenih Klix komentatora na ovu temu, sve go ekonomski strucnjak!
Doci ce to na naplatu kad tad aki ce opet muslimanima ucerati da vracaju tude kredite
Propadaju polahko ali sigurno.
PITAM VAS SVE SCIM SE HVALITE I KO KOGA PONIZUJE VIDI SE KOLIKO STE SVI PISMENI DA NEKAZEM GLUPI TI SU LJUDI SVE OGOLUBILI CIJELO VRIJEME LAJU JEDAN DRUGOME A KRADU PODJEDNAKO VISE MRZITE BEZ VEZE
Slatkica je...
RS se planira zaduziti i bankrotirati. Onda ce je Srbija otkupiti od MMF-a.
(kroz otkup duga) Zapad priznaje neupitno samo pravo vlasnistva nad imovinom. Zato posljednja puzla i jeste pitanje drzavne imovine (BIH) u RS. Ukoliko im to prodje, kroz papire ce postati vlasn Srbije.
Za sve je politicko sarajevo krivo