Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jos Amterdam i Madrid bi bilo lijepo uvesti.
Wow koliko novih letova u zadnjih par dana, bravo Sarajevo! :)
Haha u julu, do tad ce nekoliko ratova poceti zboge ove stare americke budale.
Glupe aviokompanije, da stave Sarajevo za grcku ili egipat ili tako negdje da se jeftino ide. Nego se uhvatili sjevera...
Jos jednom je SDA stala u prvi red kada je pitanje jacanja BiH ekonomije i turizma ukidajuci takse na aerodromima u FBiH omogucili smo jakim stranim aviokompanijama da uspostave avio linije i povezu Sarajevo i Tuzlu sa evropskim metropolama i nasoj dijaspori omoguce jeftin i brz povratak kuci. SNAZNA SDA SIGURNA BIH💚
da bogda ti djeca za knjiga nemala
Necemo ni nigdje, barem ne bez certifikata o vakcinisanju, a s ozbirom da nema vakcina...
Taman tako... Upoznaj domovinu da bi je vise volio.
A Sarajevo-Cirih?
Pa im poče demonski mesija lažne vjere pružat poslastice. Bog vas kleo, pogani izrodi, što će turska vjera među nama? Kuda ćete s kletvom prađedovskom? Su čim ćete izać pred Miloša i pred druge srpske vitezove, koji žive doklen sunca grije?
Koji si ti bolesnik Boze me sacuvaj.
Ko će ba izlazit pred Miloša? Ja znam svoju nacionalnost, a to što si ti bježao sa časova historije nije moj problem. Moji prađedovi nisu bili Srbi, već drevni Bošnjani!
U MENE JE USAO ISLAMSKI DEMON UPRAVO.DJE MI JE KRST DA GA ISCJERUJEM
Ide na bolje...
Ja volim letjeti “petakom”
MUSLIJE MOGU SAMO KETITI U ARABIJU I DZALALABAD I KOD BAHBE IM ERDOGANA
hahahahahaga JESTE 😂
Pozdrav za autora clanka, recenica : Letovi bi trebali leteti.... uci ce u anale novinarstva.
Ja placem kad suze teku
Odlicne vijesti! Napokon se vraca sve u normalu hvala Bogu