Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bacanje suplje ovcicama koje trebaju zaokruziti listove u oktobru i cobanima lagodan zivot.
Na strani 10, pdf "Plan SDP BIH" stranica www.SDP.ba stoji sljedece: POKRETANJE ZAUSTAVLJENE INVESTICIJE BLOK7 TE TUZLA. Ovim su planom su usli u izbornu kampanju. Nermin Niksic je neki dan potpisao prekid ugovora sa kinezima za izgradnju BLOKA7. OVA STRANKA JE CISTA PREVARA!
Slaga Neka svoje glasače kao male majmune, hahahahaha ooooo ovce beeeeee Nekine beeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na proteste ODMAH!!!! Maajku vam uslijvu, kleli ste se u minimalac 1000KM od 01.01.2024
Ublehaska prica kao i sve drugo! Ublehe su zasjele u fotelje, a za narod ih boli RACKU
Kakvi protesti, obustavite rad pa neka poslodavci pritisnu vlast jednostavnije je i ucinkovitije. Jeste li svjesni da su poslodavci cijelo vrijeme protiv povecanja plata radnicima sto nisu jednom ponovili. Oni jedino traze smanjenje poreza njima da vise zaradjuju, a da radnici rade za iste pare. Napustite posao jos sutra to vam je moj savjet bit cete mi zahvalni do kraja zivota
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad se vlast složi i dobju platu od 1000 km do tada če sve poskupiti tako da če biti na istom ko i danas.Nikave fajde.Sada sve što kuše za 600 km tada ča te iste proizvode platiti 1000 km...Bacanje prašine u oči nepismenom narodu.
Sto mrzim ova tzv rjesenja tipa nekad kad se sjete nesto. Nigdje planski nesto da se stviri vise vrijednosti. Nije porez na dohodak problem. Jedna fabrika otvorena u zadnjih deset godina. A drzave, organizacije i smijurije. Iz supljeg u prazno. Ako ne otmem sa poreza moram nadoknaditi bidzet. Pa sta si napravio? Proizvodnja ista, isto otimas isto ce ljudima i ostati.
Pa de se narode digni blokiraj, poduzmi nešto. Od ovog tipkanja se ubrzati ništa neće…. Ili vam je dobro pa se ne žalite????
Pa bas tako protesti i nesto promijeniti u ovoj državi. Ili ćemo nastaviti sjediti po kafama i govoriti ma ima ovdje para moze se živjeti na svom si, tamo je stan skup.... e Bosnjo Aj ti u premier 6-3 do kraja
Minimalna plata od 1000km je zamazivanje ociju i nikom nece pomoci osim drzavnom budzetu! Samo cemo dobiti placanje vecih doprinosa i ponovno poskupljenje svega..
Ko hoce radit dobit ce i minimalnu i podsticaje jednokratne , ko nece raditi, moze pisati komentare na Klixu po cijeli dan, (ako nema druga posla)
Ni SDA nije ovolike šarene laže obećavao 🤣🤣
BUĐZET za 2024 god je na cekanju a svi penzioneri,invalidi cekaju taj dugoocekivani dokument....
NASEREM SE NA VASE DONESENE ZAKONE IZ NJEMACKE EVO HVALA BOGU VEC 8 god
pravicete vi Fadila od blata.
Dižite postepeno. Sigurno postoji svota koja se bez problema može odmah postaviti
Ima sezona kao i svake godine za 2500€ ako Bog da u aprilu sto dalje odavde ☺️
E trojke dvojke i prdojke.
oce jos para od kredita i poreza pizda im materina
Drzava u kojoj nema mozga s' glave sve supljaci sa završenim fakultetima po Travniku i Kiseljaku