Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato Fadil i robija, nije se marke zaduzio kod lihvara
hahahahaha koja si ti komadina glupsona hahahaha pa makar ukucaj na google ako vec pamtiti ne mozes. Da bude jos gore isti fadil novalic sa bakirom cak dva puta nosio na noge Dodiku pare od MMFa i to u kafanu na Sokocu za sta imas hrpu slika i naslova. Hajaneeeeee.
Fadil je ljudina, ljudeskara od Bosanca. Čovjek ide na robiju dobrovoljno bez odbrane jer toliko voli zemlju i narod da je skontao da se mora žrtvovati. 👍👏❤️. Hvala ti Fadile povedi i društvo!
Ovaj lik ne zna nista bez mmf-a. Kako je fadil uspjevao bez njih
Fadil Novalić je Albert Anštajn za ovog retardiranog ljubavnika Vojvode Mijatovića. Jedva čekam Oktobar da poderemo ovu stoku. Ni godina nije prošla od kako su na vlasti a već su Federaciju zadužili milijardu eura i sprdili milijardu koje je Novalić ušparao a rezultata nikakvih, stanje nikad gore.
Prvo su sve dogovorili u hercegovini i onda dosli ovon nesposobnomnda potpise, kamata za uzetu lovu promjenjljiva …. Strasno
Sad smo tek gotovi.prodade nas šmokljo nametnuti sa 3500 glasova s kojim nije mogao biti ni načelnik svoga rodnog grada
Za godinu trojaneri spičkali milijarde koje je Fadil ostavio i još se zadužuju.fadil otjero ovu kerušu MMF-a sa vrata.zato će i ležati
nesto mi kaze da je ovo zadnji put da Sfp ima premijera. bahat je malo ovaj Neka. mangupski sve nesto.
Lopovi nesic niksic forto konakovic dabogda se patili kad budete crkavali jadovi jadni🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
OVAJ SAMO RAZGOVARA NESTA A NIGDJE DJELA DA POKAZE...LAZOV PETLJANAC LOPOV
Sprema se nova pljacka oktroisanih sponzorisana od stranih prijatelja. Valja dugove za fotelje vracati
Alina Fadila očima nije vidjela!!!
Samo zaduzivanje. i glupom narodu prosipati iz supljeg u prazno. Fenomen kako smo glupi od 1996 do danas ovi se vrte u krug a narod ovce kupe glas po 50KM. za izucavanja smo kao narod
Nova zaduženja naše djece i budućih generacija u BiH. Djeco kofere i bježite iz te kriminalne države.
smije se brat mu milioner, sin milioner npravio ugovor sa namjenskom industrijom, a fadile ti lezi. ko ti je kriv, sto se nisi zaduzio federaciju ko ovi. i postao milioner. na kraju ce biti oslobodzen u strazburu ali ce ovi imati vremena da zacemetiraju buducnost BiH dugovima i zakonima koje su vec dali snsd i hadz-u.
Znaci ide novo zaduzenje, pa onda dizane cijema struje, vode, plina itd itd uz opravdanje kako se to mora uciniti. (Cudno, kako jos nisu pokusali progurati kakav zakon da naplate i zrak koji udisemo)
Eto ih po nase pare.
A i lijep je masala i dabogda svi trojkasi da budu ovako nasmijani i lijepi ljepota ih gledat majka ih rodila lijepih od lijepih ovako lijepo nasmijanih roditelja
Jeb. On nas zaduzice i nasu unucad samo da bude premijer
Ide novi kredit od MMF..