Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nas ohrabrujete ne bil' se kod vas još zadužili, p**** vam materina!
Misliš da političari uzmu pare sebi,a narod da zaduže :) ionako od tih ''kredita'' narod ništa nema (barem moje mišljenje) .
BAŠ
pokazuje iste znakove kao kad neko fasuje infarkt,
Sve se nema, grah se povraća...
osnovati narodnu stranku koja iskljucivo radi za narod bez naknada za svoj rad .takva ce stranka pobjediti mmf i korumpirane politicare
mars u picku materinu
dok je bilo maline i ostalog jagodicastog voca ok.... al vec za dvamjeseca osjetit ce se pad ....
MMF = Keljmendi (isti način poslovanja)
Ovaj mmf je NAJVECA MAFIJA NA SVJETU
MMF - Mastrafim vam Mamcu Falusom!!!
Odoh kupit nutelu, dosta je vise bilo eurokrema!
Jos sad kad odradimo Popis ma bicemo u rangu Kanade, Japana, Indije i sl.
čestitke
madjarska isplatila sve dugove MMFa i zatvorila njihov biro u budimpesti. ocekujem da ce madjarska od sada biljeziti veliki ekonomski rast. ko zna mozda cemo ici jos malo pa u madjarsku traziti posao.
jest, jest ! i ja osjecam da nas je krenulo ! u pm !
...neko lud ovdje.....
"Rooden je naveo da MMF očekuje da će ove godine stopa rasta dostići skoro jedan posto..." Jedan posto na ovo nase je nista. Ovim tempom cemo 2573 dostici predratni nivo.
Ili bolje receno politicari pokazuju znake oporavke nakon podizanje mmf kredita