Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kosarac najvise voli domace mlado maslo posebno na sluzbenim putovnjima
UHLJEB KAO I SVI OSTALI IZ REPUBLIKE SRPSKE , MARISU LOVU OD DRZAVE BIH , A PRODAJU MUDA ZA BUBREGE SIROTINJI U REPUBLICI SRPSKOJ . DODIK NA SISI BIH , MAJKICKA ISTO , KLOSARAC ISTO , NIKOLA SPIRIC ISTO . ALO BRE , STO BI REKLI SRBI .
mnogo je lepi ovaj stasa. nije cudo sto ga cure ganjaju na sve strane.
Treba još samo potpis predsjednika komisije za borbu protiv korupcije!🤔
sefe jel saljemo jaja za ameriku?
I mi čekamo vakcine pa ništa. Samo čekamo, šta god mi čekamo. Niko ništa da uradi.
Mozda ce za rahat lokum??
Ovome se bubanje one švalerke osladilo pa bi i nas bub'o p i č k a li mu materina
ELENA CAUSESKU bila je rumunska političarka i žena diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.Ljudi su gladovali te im je bilo tesko i tokom zime kada se nisu imali čime grijati.(Pad 4x kompanije za uzimanje MARZE/PLIN od 65%!!!) Zvuci poznato??
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Tursku! Btw ide i Covic, ako se neko pita...sluuucajno! Sretno nam svima!
Zao mi je privrednici :( i vas je put Poljine...ne samo na privatnom nego bas na POSLOVNOM putu! Sretno nam svma!