Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bh airlans je u teskoj situaciji zahvaljujuci dugogodisnjim nesposobnim kadrovima koji su bili tu da izvrsavaju stranacke naredbe a ne da se bave poslovanjem kompanije
bas tako. citava drzava nam je u teskoj situaciji zahvaljujuci nepotizmu. Dno dna. Mene samo intrigira kako to da medju Podobnim nikako da se nadje Sposoban, nevjerovatno kakvi kadrovi vode drzavu.
SDA mafija je unistila ovu kompaniju kao i vecinu drugih javnih preduzeca tokom svoje 20-godisnje vladavine, postavljali su poslusne kadrove koji su vise vodili stranacki interes a ne preduzeca iz kojih su izvlacili samo novac
Sve što postoji danas i čime se koristiš je izgrađeno u socijalizmu, tako da nije socijalizam u pitanju, nego politička neodgovornost. Takođe odsustvo straha da neko može biti procesuiran, ako krade, pa svi koji dođu na vlast trude se da obezbjede svoja buduća pokoljenja pošto znaju da je to jedinstvena prilika
Sto niko ne napise kako su turci uspjesno sjeb... ovu kompaniju. Prvo su dosli kao sa prijateljskim namjerama a zapravo su lagali da bi uvalili svoju kompaniju Pegasus na trziste u isto vrijeme pokupili sve sto je vrijedilo (znaju zaposlenici BH Airlinesa) te na svaki hinjski nacin radili da uniste BH Airlines. Pa sad zahvalite Islamskoj zajednici BiH koja dovodi turke da nas gentski, nacionalno i rasno unisti!
"Vežite se slijećemo,a možda i nećemo."
Cuj uspjesno posluju..! hahaha Cime? sa jednim avionom? a drugim u konstantnom kvaru? pa stvarno!
kurcinu moju vi uspjesno poslujete.....nemate vlastitog aviona,i tu prodajete maglu,za kap vode....
nek ti znas
k˝o Gras
nabijem i tebe i bh airlines
nabijem i tebe i bh airlines
Haj'mo opet opletite, crveni vs zeleni :D
bravo a i jedni i drugi su govna
Sve u redu nece ni oni iz kompanije reci pa eto jesmo pred kolapsom smo ali onako realno kako nece biti kaze nasa flota dva ATR aviona od kojih jedan leti a jedan je urezervi,pa kakva je to bolan flota nemojte se ofirati sa svakakvim rijecima.Druga stvar gdje oni lete koje su to destinacije,kako napraviti profit s cim?Ebiga tebi dodje germanwings,norwegian ili bilo koja druga avio kompanija i ponudi ti 10 puta bolji avion,brzi prevoz i bolju uslugu za skoro duplo manje para pa normalno da ce svi prije izabrati njnih neko bihairlines.Kod nas bi svi htjeli para ali niko nista ne ulaze niko neda pare niko nista ne radi.U biti bihairlines niko i neshvaca ozbiljno kao neku avio kompniju.Oni postoje eto onako da ko fol i mi imamo avio kompaniju.
Svaki let koji sam letio sa njima je bio promjenjen bar jednom . zadnji put su me obavijestili 3 sata prije polaska o promjeni leta. DOSTA. sad za svoje pare letim sa Austrian airlines-om , Turkish airlinesom i svim ostalim a oni kad su nesposobni nek propadnu dabogda.
oni da su pametni,razvili bi unutarnji saobraćaj,nabavili bi 3-4 manja aviona za polijetanje i slijetanje na vodu i tako uvezali gradove,jbte treba ti čitav dan da dođeš do Sa,Mo ili Tuzle.........bila bi veća zarada nego sa ova dva,al' de...kome ja...
MALO MORGEN
IMAL IKO U BIH DA RADI SVOJ POSAO (OSIM LOPOVA)
To sto imamo samo 2 aviona je sramota onih koji od rata pa do danas vode ovu kompaniju i koji su se samo zaduživali da bi sebi isplatiti visoke plate i premije i prali novac preko ove kompanije.
Nije lako uspješno poslovati u bilo kojoj poslovnoj grani sa kamenom oko vrata.