Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvadite podatke koliko ima zaposlenih u firmama koje proizvode, a koliko uhljeba.
@citamotuA4 Diplomatic, evo ponoc ce za par minuta .....hoces li se ljutiti da ti bemje terma par minuta ranije? Da ne cekam novi dan, jer ti ja pomenem mamu svaki dan. Hvala ti na razumjevanju ....bdw ... nemooras nam kenjati o najboljem premjeru i varalici Fadilu respiratoru, pa lako je njemukad ima Bakira koji zaposli 100.000 ljudi ...kakvi ublehasi :)
Budale jedne naivne nije to rast broja zaposlenih nego vracenih na posao onih koji su dobili otkaze radi korone.naivne budale
Znate ono moja adresa Srebrenica? EH, sta da se krenemo svi prijavljivati po Sarajevu????????? djeciji doplatak u TK je 18, a u Sarajevu?? naknada sa biroVa 120 KM u Sarajevu, au TK?? Sve su ovo frontovi, dragi sugradjani! Poljine 2021!
UGASI SE SAM KLIXE!!!!TO BI TI NAJBOLJE BILO!!!DA NE IZVALJUJES OVAKVE GLUPOSTI !!!
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀!!!!!! JAO VRNOG HUMORA😀😀😀😀😀😀😀😀😀!!!!BRAVO KLIXONJE!!!😀😀😀😀😀😀😀
Srecko :) ''''Srecko-Poljine 2021'''Lajk, moze, neka se zove Srecko :) M.Manjlovic 'Sunce drago, zvaces se kao On...Tito( pa scena murije kako hapsi oca, zbog vrijedjanja)Neeeevenka, Pinki neka bude, Pinki!'' Eh, pisi zeno...nas novi pokret mora da ima ime, vec ima svoj put....NEKA bude Srecko, u znak paznje prema nasem Srecku koji je prvi krenuO! Sretno nam svima u homogenizaciji!Kud puklo da puklo!
KLIX kao da je DOBRO PLAĆEN za stvaranje FAKE NEWS !!!
Uhljubi jedno drugo zaposlajvaju..
Korpa.ba ceger.ba glovo
I novinari i portali koji objavljuju ove nepotpune podatke su saučesnici u stvaranju lažne slike o stanju u BiH . Informacija je sa podacima o firmama gdje su novozaposleni , pa bi se onda vidjelo da je velika večina buđetlija što samo ubrzava sunovrat države u propast . Ovo su samo ublehe Novalića ,Džindića,, Hurtića i bratije koji se slomiše da nas ubijede da je situacija dobra ali mi , nezahvalna stoka , to ne cijenimo .
A koliko tek ima neprijavljenih radnika? A ima i onih koji su vec zaradili penzije i opet hoce neki posao na crno, umjesto da prepuste onima koji nemaju nikakva primanja.
jest morao sam prijaviti ovu kuju marionelu al neka vrijede joj usta svake kapi
Zlatne Kasike od Ilidze do Bascasrsije .
Bakir ako nas ne spasi sa onih 100.000 zaposlenih nece ni Betmen ni Supermen zajedno :)
eto , jos malo i ElBake ispunio obecanje
Čista laž
kakva laz kakva obmana toliko
Moze li kako nagli rast broja zaposlenih? To bi bilo dobro.